ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Πετρέλαιο Θέρμανσης

Η LITRO είναι δίπλα στον καταναλωτή και φέτος, προσφέροντας ζεστασιά, πάντα με την καλύτερη ποιότητα πετρελαίου θέρμανσης, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Επικοινωνήστε με το πρατήριο της  LITRO, και δώστε την παραγγελία σας εύκολα & γρήγορα και επωφεληθείτε από:

  • Τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.
  • Την άριστη ποιότητα και την εγγυημένη ποσότητα παράδοσης.
  • Τη δυνατότητα πληρωμής με πιστωτικές κάρτες
  • Την εκτέλεση της παραγγελίας σας στους χρόνους που σας εξυπηρετούν, σε συνεννόηση μαζί μας.

Το  Πετρέλαιο Oikoplus της REVOIL που σας προμηθεύουμε είναι η πιο σύγχρονη, αξιόπιστη και οικονομική πρόταση θέρμανσης, γιατί εξασφαλίζει:

  • Αύξηση της απόδοσης λόγω βελτιωμένης καύσης: Με μικρότερη ποσότητα πετρελαίου επιτυγχάνεται το ίδιο θερμικό αποτέλεσμα με αυτό του συμβατικού.
  • Εξοικονόμηση ενέργειας λόγω καθαρότητας του καυστήρα: Μείωση των επικαθήσεων αιθάλης στα τοιχώματα του καυστήρα. Οι υπάρχουσες επικαθίσεις απομακρύνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Εξοικονόμηση κόστους καθαρισμού και συντήρησης καυστήρα: Τέρμα στις σκληρές επικαθήσεις ή στο κολλώδες στρώμα αιθάλης. Τα τοιχώματα του καυστήρα επικαλύπτονται με ένα λεπτό, στεγνό υπόλειμμα που απομακρύνεται εύκολα.
  • Λιγότερα καυσαέρια, σημαντική μείωση των εκπομπών ρύπων: Μέσω της βελτιωμένης αντίδρασης καύσεως ελαχιστοποιούνται οι εκπομπές καυσαερίων.
  • Μείωση του αφρισμού για καλύτερο έλεγχο κατά το γέμισμα της δεξαμενής.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ

Πετρέλαιο Κίνησης

Η LITRO με επαγγελματική συνέπεια στον χώρο της διανομής πετρελαίου κίνησης,  με υπηρεσίες ευρωπαϊκών προδιαγραφών και με προτεραιότητα τη σωστή παράδοση του πετρελαίου , σας προμηθεύει με πετρέλαιο κίνησης με την πιστοποιημένη ποιότητα καυσίμων της REVOIL.

Η ικανοποίηση του πελάτη είναι ο πρωταρχικός στόχος μας. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην ποιότητα, στον επαγγελματισμό και στην ικανοποίηση του πελάτη. Η πολυετή εμπειρία μας στην διαχείριση των καυσίμων και λιπαντικών, στο εξειδικευμένο προσωπικό και στην πρωτοποριακή μέθοδο διαχείρισης, επιτρέπει στην LITRO να παρέχει με συνέπεια λύσεις ποιότητας για τους πελάτες της.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ

Ναυτιλιακά Καύσιμα

Η LITRO δραστηριοποιείται στο χώρο του yachting εδώ και 12 χρόνια εξυπηρετώντας όλες τις μαρίνες της Αττικής και εφόσον ζητηθεί σε όλη την Ελλάδα, με ελεύθερο πετρέλαιο.Διαθέτουμε ιδιόκτητα βυτία και εξυπηρετούμε από τα διυλιστήρια απευθείας τον πελάτη – επαγγελματία.

Το 2014 μετά από πολύ προσωπική δουλειά καταφέραμε να ξεπεράσουμε το 1.000.000 λίτρα διανομής ελεύθερου πετρελαίου κίνησης, γι’αυτό το λόγο και μετά από ζητήσεις που είχαμε από πελάτες αποφασίσαμε να επεκταθούμε και στο πετρέλαιο ναυτιλίας, και το 2015 κάναμε τα πρώτα μας βήματα.
Παράλληλα, ο επαγγελματισμός, η ταχύτητα, η σωστή παράδοση ποσότητας των καυσίμων και η συνέπεια που την διακρίνουν, μας έχουν καθιερώσει σε υψηλή θέση στον χώρο των

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ –ΛΙΠΑΝΤΗΡΙΟ- ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Πλυντήριο – Λιπαντήριο & Βιολογικός Καθαρισμός

Στη LITRO διαθέτουμε τις ιδανικές εγκαταστάσεις για τη συντήρηση & περιποίηση του αυτοκινήτου σας, με ανεξάρτητους χώρους για πλύσιμο οχημάτων καθώς και λίπανσης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Οι εγκαταστάσεις μας συστεγάζονται με το πλούσιο σε αξεσουάρ κατάστημα μας, όπου μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα λιπαντικών της REVOIL, καθώς και υαλοκαθαριστήρες, πατάκια, αρωματικά αυτοκινήτου και πολλά άλλα αξεσουάρ περιποίησης αυτοκινήτου. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό για αλλαγή λαδιών, πλύσιμο αυτοκινήτου και μια μονάδα για βιολογικό καθαρισμό που δίνει άρτια αποτελέσματα στην καθαριότητα του οχήματος σας.Η πολυετή εμπειρία μας  στη λίπανση & καθαρισμό αυτοκινήτων, με  εξειδικευμένο προσωπικό , επιτρέπει στη LITRO να παρέχει με συνέπεια λύσεις ποιότητας για τους πελάτες της.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search